BIO JE PRVA LJUBAV DRAGANE MIRKOVIĆ, POLICIJA GA PRIVODILA VIŠE PUTA! Svi ga znate, a ljubio je još jednu pevačicu (FOTO)

0

Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih a i najbogatijih pevačica folk muzike u Srbiji, ali i regionu. Za razliku od mnogi, ona je svoj veliki uspeh postigla zahvaljujući svojim glasom i trudu. Ono što je zanimljivo je to da se za nju nikada nisu vezivali skandali ili neke kontraverze kao što je sasvim normalno za neke njene kolegice.

Dragana je prisutna na estradi više od trideset godina, te se prvi put pojavila kao tinejdžer sa samo 17 godina. Dobila je nadimak Luče iz Kasindola. Kada je u pitanju privatni život, ona je dosta drugačija od svojih kolegica, pre svega što ne živi u skandalima i kontraverzama. Naime, ona je u skladnom braku sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem preko dve decenije, te još uvek izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. Također imaju i dvoje dece.

Poznato je da je Toni jako uspešan biznismen i da je nasledio poslovno carstvo od svoga oca, te ga je još više proširio. I sama dragana je uplovila u biznis vode, pa je početkom 2000-tih godina pokrenula muzičku televiziju DM Sat. Iako živi u raskošnom dvorcu nadomak Beča i ima kućne pomagače, svi koji je znaju kažu da je skroz prizemna i da ne potcjenuje svoju slavu i delo.

Dragana je pre braka sa Tonijem imala veliku ljubav i to sa još jednim biznismenom, tačnije esdradnim menadžerom Zaranom Bašanovićem, koji je inače u to vreme bio i njen menadžer. Bašanović se pre devet godina oženio lepom Novosađankom Bojanom sa kojom ima jednu ćerku. Ovaj par doživeo je veliku neprijatnost kada su 2013. godine uhapšeni u Floridi zbog sumnje da su počinili tešku krađu u jednom tržnom centru zajedno sa ostalim počiniteljima.