Bio je NAJBOLJI FRAJER Beograda: Slavni pevač ušao je u SEDMU deceniju, a evo kako danas izgleda, šok (VIDEO)

0

Iako mnogi možda nikada nisu čuli za grupu Generacija 5 sasvim sigurno znaju njihov najveći hit Ti samo budi dovoljno daleko, koji je postao obavezno štivo za sve one koji slušaju ex ju balade. Pjevač grupe je bio Goran Milošević koji je brat takđer poznate pjevačice Slađane Milošević a koji je prema mišljenju mnogih bio najzgodniji i najljepši frajer ne samo u Beogradu nego i u cijeloj Jugoslaviji.

Za Goranom su tada djevojke doslovno gubile glavu a jedno vrijeme je bio u vezi sa Jelenom Tinskom koja je u to vrijeme važila za najljepšu ženu ovih prostora i  koja je bila poznata po tome da je jako kontroverzna i da vodi život koji mnogi nisu odobravali u to vrijeme. Jelena je bila starija od Gorana deset godina i bila je u braku i imala je i dvoje djece.

Ništa od toga nije stalo na put njihovoj ljubavi i vrlo često su viđani na beogradskim ulicama kako se voze na njegovom motoru. Ipak iako jezbog njega napustila sve Jelena je zatekla Gorana sa drugom djevojkom i tako se njihova veza i završila.

Generacija 5 se ubrzo raspala i Goran se povukao iz javnosti  i o njegovom životu se ne zna skoro ništa. Nedavno je sama Jelena na svojim profilima na društvenim mrežama podijelila jednu fotografiju na kojoj se nalaze Goran i ona u vrijeme kada je njihova veza bila na vrhuncu i napisala je u objavi: Eh, to je bila ljubav. Goran danas ima 62 godine i teško bi neko u njemu prepoznao ljepotana kakav je nekada bio.