Trenutno Vijesti

BIO JE MILJENIK DEVOJČICA I GRANDA, a sad SELJAK: Ne liči na sebe više, bavi se LUKOM I PARADAJZOM – Nećete verovati kako danas izgleda (FOTO)

Najpoznatije muzičko takmičenje na našim prostorima je svakako takmičenje po imenu Zvezde Granda. Zvezde Granda su aktuelne već unazad nekoliko godina, a kroz ovo takmičenje je prošlo zaista veliki broj kandidata.

Kako su se mijenjali kandidati, tako su se mijenjali i članovi žirija, a sada su u sastavu žirija Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Viki Miljković. Mnogi poznati pjevači i pjevačice koje danas slušamo su prošli kroz ovo takmičenje, a neki od njih su na primjer Milan Stanković, Rada Manojlović, Milica Pavlović, Milica Todorović, Darko Lazić i tako dalje.

Međutim, mnogi takmičari koji osvoje prvo mjesto nekada i ne ostvare baš uspješnu muzičku karijeru kako su zamišljali. Ili im nije išlo ili jednostavno odustanu od svega toga. Svakako je to da nije lako baš biti poznata ličnost, pogotovo na našim prostorima gdje se veći dio stvari previše uveličava pa tako nikad nemate svoju privatnost.
Jedan od takmičara koji ipak nije prošao u ostvarivanju muzičke karijere jer se nije snašao u tome i nije vidio sebe u cijelom tom svijetu jeste Milan Mitrović. Kada se prvi put pojavio u takmičenju, osvojio je mnoga srca, a posebno srca djevojaka koje prate ovaj program. Imao je veliki talenat za muziku, ali je ipak na kraju odustao.

Saša Popović je odlučio da ga stavi na poziciju voditelja, pa je tako vodio emisiju sa pjevačicom Anom Sević, ali su ubrzo odustali od toga.
Milan je sada u braku i ima dijete, a ovih dana slavi pet godina svog braka. Sada je skroz posvećen svojoj porodici, a kao što vidite, počeo je i saditi paradajz u vrtu.