Bio je fatalna ljubav Kaće Živković: Ovako danas izgleda maneken Bane Janković, lice mu je prekriveno borama (FOTO)

0

O Kaći i Banetu se pričall mnogo u medijima. Skupa su bili u ljubavnoj priči, a mnogi portali i novine su o njima izvještavali. Njih dvoje su se upoznali u TV show “Farma” gdje je Katarina odnjela pobjedu. Pričalo se da je pobjedila jer je bila zaljubljena u Baneta i da je za njim mnogo plakala. Katarina je bila u TV emisiji te je ljubima bilo žao zbog njezinih osjećaja. Dopala se ona mnogih ljudima tada, čak i ako glazbu nisu voljeli.

Katarina i njen partner Bane su skupa ostali skoro četiri godine, iako se u medijima smatralo da neće. Ona je uspjela Baneta uljepšati u javnosti. Ali, njih dvoje su na kraju upak prekinuli, te se Katarina fokusirala na posao. Bane se oženio i dobio je dvoje djece, dječaka i djevojčicu. Bio je sretan, i podjelio je te vijesti na društvenim mrežama. Katarina i njen nekadašnji dečko su imali problema, ali je ona pokazala da je sa njim u dobrim odnosima lajkajući njegove objave na društvenim mrežama.

Ona izgleda dosta drugačije sada, ali ima i dalje osmijeh na licu. Progovorila je o tome kako su njihovi odnosi bili loši i da ne bi htjela biti sa nekim ko je od nje slabiji. Misli da je bitno izbjegavati loše veze. Kada završi sa nečim, gotova je zauvijek. Nažalost mnoge veze u javnosti su završavale sa prekidom, te je tako bilo i sa ovo dvoje. Međutim, svi se možemo složiti da je bolje da su razdvojeni, nego da provedu čitav život sa pogrešnom osobom.