Bilal Brajlović IZVAN SEBE! OGLASIO SE PA PORUČIO OVO MAJI I FILIPU!

0

Naime, svimaje poznato da je Bilal Brajlović napustio rijaliti zadruga zbog ozljede koju je zadbio u zadruzi. Da se podsjetimo, zadrugarima je bila otvorena prodavnica te su se oni trkali ko će prvi doći, tada se Bilal okliznuo i pao. Kkada su ga izveli i odveli doktoru konstatovan mu je prelom potkoljenice.

Nakon što su mu zbrinuli prelom Bbilal se vratio u zadrugu međutim došlo je do komplikacija te su ga morali ponovo izveti, sljedeći put kada je ušao donio je informaciju kako je za njega ovaj rijaliti, nažalost završen. Maja je ostala u suzama i neutješna međutim nismo ni sumnjali da će to trajti svega par dana dok ponovo ne padne u zagrjaj Filipu Caru. To se desilo upravo sinoć nakon žurke gdje joj je Car prišao i počeo je ubjeđivati da je još uvijek nije prebolio baš kao ni ona njega. Na početku se ona opirala i branila se činjenicom da je u vezi međutim kako je vrijeme odmicalo sve je više popuštala.

Povodm te teme oglasio se njen momak koji je nakon ovih saznanja potpuno izvan sebe, a kako ne bi i bio. Bilal se oglasio na svom instagram profilu gdje je napisao: -Fajront. A do mog ponovnog ulaska ću ostati čistog obraza.

Vjerujemo da će u kratkom vremenskom periodu Maja popustiti te da ćemo ponovo gledati haos baš kao i prethodne dvije zadruge. Ali pravi rijaliti počinje tek onda kada uđe ponovo Bilal, do tad ostaje nam da pratimo.