BILA SAM KĆERKA IZ PAKLA- Zorica Brunclik je učinila svojoj majci ono čega se svaki roditelj plaši- TO SEBI NEĆU NIKADA OPROSTITI (FOTO)

0

Zoricu Brunclik mnogi smatraju najvećom i najpoznatijom pevačicom narodne muzile u Srbiji ali i Balkanu. Ona iza sebe ima bogatu pevačku karijeru koja traje skoro 50 godina. Od uvek je bila prepoznatljiva po drugačijem stajlingu i po boji kose. 

Nakon što se udala za Kemiša, postala je i veoma interesantna tema za medije, najviše iz razloga što je Kemiš prethodno bio u braku sa isto tako popularnom i velikom pevačicom Vesnom Zmijanac. U to vreme se dosta pisalo da je zapravo i sama Zorica kriva za raskid braka između Kemiša i Vesne. Zorica je to mnogo puta demantovala tako što je govorila da je ona Kemiša upoznala tek kada se on razveo od Vesne.

Pre nego je postala poznata, Zorica je živala sa svojom majkom u jako teškom stanju i siromaštvu, te kaže da se tog perioda nerado seća. Pošto su se njeni roditelji rastali, neko vreme je providila sa majkom, a neko vreme provodila sa ocem i njegovom novom porodicom. Sada, nakon toliko vremena je shvatila da je njen otac to radio samo da bi napakostio njenoj majci, te je Zorica znala i da odbija da se vrati kod majke, jer je kod oca živela dosta bolje.

Rekla je Zorica kako je mrzila majku kada bi ova došla po nju da je vodi kući, te se pitala zašto joj baš ona treba kada ima još svoje deece, ali kada je odrasla, shvatila je da je sve to bila očeva manipulacija, i njegova želja da našteti njenoj majci. Njena majka je radila veoma težak posao u ciglani, te je jela samo hljeb i vodu da joj djeca imaju šta jesti. Zorica nakon toga krenula da peva sa bendom i sve vrijeme je pomagala finansijski majku i svoju porodicu.