BILA JE SA BRAĆOM SOPSTVENOG DEČKA! Otkrivene SKANDALOZNE stvari o Milici Veselinović, Mensur će doživeti nervni slom kada sazna sve detalje! KAKO JE MOGLA?!

0

Svi smo svesni činjenice koliko su rijaliti programi na prostorima Balkana postali svakodnevnica ljudi. Do njih nismo imali prilike da uživo na televiziji gledamo neke stvari na koje nismo navikli. Ono što je isto tako zanimljivo je to da su rijaliti programi iz godine u godinu sve više postali gledaniji. Dovoljna je činjenica da smo na primer za novogodišnju noć imali priliku gledati s*ks iz toaleta i to bez ikakve cenzure i blura na snimku.

U ne tako dalekoj prošlosti, na primer Miljana Kulić je čak uspela zatrudneti u rijalitiju, te je Zadruga tako postala prvi rijaliti u svetu koja je donela bebu na svet. Dete je dobilo ime Željko, po vlasniku Pinka i organizatora ovog rijaliti programa. A sam Željko Mitrović je postao i krsni kum.

Nove sezona Zadruge koja se trenutno prikazuje po svemu sudeći najgora zbog takvih skandaloznih dešavanja, raznih kontraverzi, tuča, svađa, vređanja i slično. Dovoljna je činjenica recimo šta radi jedna udata žena Dalila Dragojević sa Filipom Carom, a pod istim krovo se nalazi i njen zakoniti suprug Dejan Dragojević. Još šokantnija je činjenica da jedna Milica Veselinović koja ima 17 godina, samo nakon par dana što je ušla u rijaliti ima s*ks sa Mensurom Ajdarpašićem.

Kako saznajemo, Milica nije ništa bolja ni u stvarnom životu. Naime isplivali su neki detalji, koji su itekako uznemirijući i koji nam pokazuju o kakvoj se devojci radi. Jedna učesnica Ana je rekla:”Otkrila sam da sam od te osobe saznala da je bila sa tom braćom, jer je taj dečko poznaje i rekao mi je to. Zamolio me je da ne pominjem, ali rijaliti je takav da u jednom momentu sve izneseš. Kruže priče da je bila sa tim njenim Golubom i njegovom braćom, i to zna ceo Paraćin, ali tek ću da se raspitam sve”.