BILA JE PRAVA BOMBA, a onda je zadesila TEŠKA NESREĆA! Nataša iz “Žikine dinastije” sada je neprepoznatljiva!

0

Jugoslovenska kinematografija je nešto čega se mnogi ljudi kojima nedostaje Jugoslavija rado sećaru. Kao i sve što je bolje funkcionisalo u tom vremenu, tako je i kinematografija radila punom parom, te je iznedrila mnoštvo kultnih filmova, serija, glumaca i režisera. Danas vam donosimo životnu priču o jednoj glumici. Pročitajte o kome je reč!

Žikina dinastija važi za jedan od najpopularnijih i najgledanijih serijala filmova u bivšoj Jugoslaviji. Ima dakle veliki broj nastavaka, pa su se mnogi mlađi glumci svojim prvim pojavljivanjem kasnije proslavili. Verovatno se mnogi od vaš sećaju dela u kojem je Miša već odrastao u tinejdžera i ima svoju prvu devojku Natašu. Naime, ulogu Nataše je tumačila Gala Videnović koja je privukla pažnju glumeći u filmu Bal na vodi. Ona je važila za najlepšu glumicu iz svoje generacije.

Mnogi su joj predviđali blistavu budućnost i glumačku karijeru, ali su joj nažalost dešavanja na Balkanu tokom devedesetih godina poremetila planove. Ona se prvi put pojavila u filmu Moj tata na određeno vreme, a kasnije se proslavila ulogom i u filmu Jagode u grlu. Tokom osamdesetih godina je radila kao voditeljka muzičke emisije Rok oden sa Zoranom Cvijanovićem. Potom se pojavila u seriji Metla bez drške i to je nažalost bila njena zadnja uloga. Na snimanju te serije je upoznala svoga supruga Vladimira Aleksica koji je reditelj i sa kojim ima dva sina.

1989. godine se preselila u Ameriku. Saznalo se da je pre nekoliko godin ozbiljno povređena u saobraćajnoj nesreću kada je na nju naleteo automobil dok je prelazila ulicu. Poslije ozdravljenja je otišla na duži odmor na Bali i kako je rekla tamo je pokušavala da prihvati čari hindu filozofije življenja.