Rijetki su svjesni da je Saša Popović, poznati zavodnik, u prošlosti uspješno šarmirao pjevačicu Zlatu Petrović, navodeći je da otkrije zamršene aspekte njihove veze. Neda Ukraden u svojoj knjizi Zora je svanula otkrila je svoju bivšu ljubavnu vezu sa Sašom Popovićem, a otkrila je i da je Lepa Brena prema njoj gajila ljubomoru. Nakon njihovog prekida, Saša je uplovio u ljubavnu romansu s pjevačicom Zlatom Petrović. Iako njihovu vezu nisu držali u tajnosti, suzdržali su se javno govoriti o pojedinostima. Nadalje, Sašu Popovića povezivalo se s brojnim pop ikonama, među kojima je i popularna Indira Radić.

Indira Radić, poznata pjevačica, ranije je otkrila glasine o svojoj vezi sa Sašom Popovićem. U određenom razdoblju Indira je ispričala specifičnosti svog susreta sa Suzanom Jovanović, suprugom Saše Popovića, priznajući da je bila gotovo izvan sebe od srama. Folkerka je tokom obračuna sa Suzanom otkrila detalje svoje ljubavne veze sa Sašom Popovićem, ponosno izjavivši da je svojevremeno bila na listi njegovih ljubavnica. Indira je devedesetih prepričala uspomenu iz koje su se nekoliko mjeseci u braku Saša i Suzana igrom slučaja našli na istom letu s njom.

Dok su zajedno listali novine, naletjeli su na popis navodnih Saletovih ljubavnika na kojem se nalazilo i Indirino ime. Ovo otkriće kod Indire je izazvalo nevjerojatan osjećaj nelagode te ju je potaknulo na iskreni razgovor sa Suzanom. Indira je izrazila nadu da je Salet bio iskren u vezi s njihovim nedostatkom bilo kakve ljubavne veze. Suzana je u odgovoru iskreno priznala da je svjesna situacije, ali joj to nije bitno. Ono što je najvažnije je činjenica da je ona postala Saletova supruga, od svih navedenih na tom popisu.

Sale posjeduje divljenja vrijednu kvalitetu davanja komplimenta svakoj ženi, što ulijeva osjećaj poželjnosti. To je jednostavno Saleova priroda. Na početku naše suradnje postavili smo određene granice. Zajednički smo se složili da su naši interesi usmjereni isključivo na posao, jer bi to bilo od koristi svima uključenima. To je bilo razumijevanje koje smo postigli. Osim posla, među nama nije bilo druge veze! Tako smo jasno definirali naš odnos. Rasprodaja nikad nije bila neprikladna; uvijek bi izrazio divljenje, govoreći: “Indira, izgledaš predivno!” Kad god bih se pojavio u showu, uzviknuo bi: “Indira, izgledaš savršeno! Bravo, Indira!” Ovo nije bilo isključivo za mene; na isti se način odnosio prema svim kolegicama. Saleta izuzetno cijenim, ali moram pojasniti da Sašu Popovića i mene nije povezivao ništa više od prijateljskog i profesionalnog odnosa. Jednom mi je šaljivo rekao nešto što ja sada ponavljam jer znam da se neće uvrijediti: Indira, ja sam ti napravila super ploču, ali te nisam ni prstom pipnula, rekla je Indira Radić na to vrijeme.

Indira Radić, pjevačica podrijetlom iz Srbije, specijalizirala se za žanrove turbo-folk i pop glazbe. Rođena je 14. lipnja 1966. godine u selu Dragalovci, koje se nalazi između Doboja i Banja Luke. Indirin otac Živko bio je funkcioner u Savezu komunista BiH, dok je majka Rosa svoje vrijeme posvetila domaćici. Inspiracija za Indirino ime došla je iz očevog divljenja političkom vodstvu indijske premijerke Indire Gandhi. U prijevodu “cvijet nad cvjetovima”, ovo je ime dano pjevačici. Prepoznavši Indirin glazbeni talent, roditelji su je poticali na sudjelovanje na raznim natjecanjima. Bilo je to 1976. godine kada je na jednom skupu izvela pjesmu Kemala Malovića “Neverice moja, vrati mi se”, a 1985. godine proglašena je najistaknutijim vokalnim talentom Doboja.