Trenutno Vijesti

Bila je jedna od najboljih pjevačica devedesetih godina, a onda je samo nestala sa scene: SADA se vratila i ostavila sve bez teksta, NEĆETE vjerovati kako izgleda (FOTO)

Pred sam raspad bivše države došlo je do pravog procvata estradne scene u Srbiji i imali smo veliki broj popularnih pjevača i pjevačica koji su stvarali hitove koji su bila rado slušani. Neki od njih su izbacili samo jednu pjesmu koja ih je vinula u sam vrh popularnsti a neki su napravili i ozbiljne i uspješne karijere.

Mnogo je i onih koji su trajali jako kratko i vrlo brzo su pali u zaborav a mnogi su zbog ratnih dešavanja i napustili ove prostore i promijenili profesije. Jedan od njih je i nekadašnji poznati pjevač Rođa Raičević koji je davno prestao da se bavi pjevanjem i sada radi sasvim neke druge stvari. Sličnu sudbinu je doživjela i pjevačica Jelena Bročić koja je zapostavila karijeru zbog porodice.

Ona je bila mlada djevojka  koja je uplovila u muzičke vode ali se brzo nakon toga udala i dobila djete kojem je posvetila svo svoje vrijeme. Iako je izgledalo da ima skladan brak i porodicu to ipak nije bilo tako i mnoge je iznenadila vijest da se Jelena razvela od svog supruga. Mediji su je odmah nazvali da bi im ona potvrdila da je riječ o istinitoj informaciji a ona im je jasno stavila do znanja da nema potrebe da pišu ni o njenoj udaji a ni o njenom razvodu jer je to njen privatni život koji nikoga ne treba da interesuje.

Do njihovog razvoda je došlo nakon devet godina braka i oni su ostali u dobrim odnosima bar kada je njihov sin Vasilije u pitanju. Vijest o njihovom razvodu je iznenadila i mnoge koji ih poznaju jer su uvijek važili za par koji se voli i jako dobro slaže.

Oglasi – Advertisement