Bikovićeva bivša se pojavila u javnosti, a onda su svi zanemeli: Devojko, da li si realna? (FOTO)

0

Par godina unazad jedna od najpopularnijih glumaca u Srbiji i regiji je svakako poznati Miloš Biković.

 

Biković je ostvario i veoma zavidnu karijeru u Rusiji, a prvi put se široj publici predstavio sa ulogom Triketa u poznatoj seriji Montevideo bog te video. Poslije ove kultne serije uslijedio je niz uspješnih projekata od kojih je najveći svakako Južni vetar, koji je pokupio simpatije publike.

On je poznat kao miljenih ženske publike, a kada je u pitanju njegov ljubavni život, Miloš je još uvijek jedan od najpoželjnijih neženja. Biković je bio u vezi sa velikim brojem ljepotica, ali još uvijek nije našao onu pravu sa kojom bi ostao do kraja života. Jedna od ljepotica s kojima je Miloš bio je manekenka Saša Lus, koja se pojavila na filmskom festivalu u Kanu, koja je na crvenom tepihu zasjenil sve sa svojim izgledom.

Ona se na događaju pojavila u pratnji izabranika, a na sebi je nosila vrlo elegantan toalet koji je bio sa V izrezom, a na nogama je imala sandale. Međutim, ono što je izdvojeno od svih je bunda koju je obukla, iako je u Kanu bilo vrlo toplo.

Da se podsjetimo Saša i Miloš su se upoznali na snimanju reklame za jedan poznati brend i varnice između njih su istog trena sijevnule. Ubrzo su počeli svoju ljubavnu vezu pa su zajedno otputovali na Sejšele, a poslije toga su skupa snimili jedan urednik i to za ruski Vog.