Bane Mojićević posle razvoda neprepoznatljiv: Mršav, sed, izboran…

0

Branislav Mojićević, poznat i pod nadimkom Bane, poznati je folk glazbenik porijeklom iz Srbije. Njegovo rodno mjesto je Kraljevo, gdje je rođen 20. kolovoza 1986. Tijekom trećeg razreda srednje škole Branislav se odlučio okušati u Zvezdama Granda. Njegov talent je brzo prepoznat i ubrzo je viđen kao zvijezda u usponu. Pobjeda na ovom natjecanju dovela je do izdavanja njegovog debitantskog albuma od Grand produkcije. Godine 2007. učestvovao je u polufinalnoj večeri Beovizije, gdje je s Tanjom Savić izveo pjesmu “Simpatija”. Uspjeli su osigurati ukupno dvanaesto mjesto, a prema glasovima publike zauzeli su osmo mjesto. Branislav je također izašao kao pobjednik u drugoj sezoni “Tvoje lice zvuči poznato”. Trenutno radi kao sudija za dečiji program “Neki Novi Klinci”, uz Radu Manojlović, Milana Topalovića Topaloka i Milicu Todorović.

Prije više od desetljeća Bane Mojićević obilježio je svoj ulazak u glazbene vode pobjedom u natjecanju Zvezde Granda. Njegov izgled izazvao je zanimanje nekoliko mladih žena, ali nije pokušao iskoristiti svoju novostečenu slavu ili izgled kako bi pridobio njihovu naklonost. Suprotno uvriježenom mišljenju, bio je nadaleko poznat po svojoj skromnosti i zadovoljstvu tradicionalnom vezom s Milicom, prosječnom ženom, s kojom je dobio dvoje djece. Međutim, njihov brak je okončan prije tri godine, a od tada Bane napreduje.

Tijekom prethodne godine pjevač se javno oglasio o zajedničkoj ljubavi sa svojom djevojkom, što je bilo potpuno odvojeno od njegovog profesionalnog imidža. Spomenuo je da cijeni održavanje ravnoteže između svog osobnog života i javne ličnosti. Kada je riječ o odabiru partnera, on traži žene koje utjelovljuju osobine kao što su smirenost, skromnost i povučenost, te naglašava važnost stvaranja duboke povezanosti kako bi veza bila smislena. Od intervjua, već su bili u ljubavnoj vezi nekoliko mjeseci.

Na nedavnim svečanostima povodom prvog rođendana djeteta Ivane Pavković i Petra Mitića, Bane Mojićević izveo je solo točku. To je potaknulo upite o statusu njegove veze s prethodno spomenutom partnericom, budući da status njihove veze nije poznat. Promjene u pjevačevom fizičkom izgledu bile su primjetne, bilo da su posljedica starenja ili pak posljedica intenzivnih ljubavnih osjećaja. Kosa mu je počela sijediti, a ten mu je postao očito bljedilo. Međutim, njegov je osmijeh ostao nepromijenjen, zračeći istim sjajem kao i prije.