Njoj je 2017. godine, rečeno da je ušla u menopauzu i da više ne može da zatrudni. U to vrIJeme je imala četvoro svoje djece i dvoje unučadi.

Tokom trudnoće nije imala potrebu za određenom hranom, nije dobijala na težini, a nije bilo ni jutarnjih mučnina. Umjesto toga, osjećala je bol u stomaku, a mislila je da je to simptom menopauze ili lupusa. Lupus je liječila posljednjih deset godina.

Trudnoća - Spolno zdravlje

Možete li zamisliti da otkrijete da ste u 26. nedelji trudnoće i da je za pripreme ostalo jako malo vremena. Dodajte tu činjenicu da ste mislili da ste završili sa djecom prije više od jedne decenije. Možete li da zamislite kakav je to emotivni šok, postoji mnogo stvari koje ćete vjerovatno morati da obradite.

Mišel je rekla da kada je prvobitni šok prošao, obuzeli su je strah i anksioznost za budućnost. Između njenih godina i njenog lupusa, ona je automatski kategorisana kao visokorizična, „gerijatrijska“ trudnoća i zakazan joj je carski rez.

9. Deveta nedjelja (sedmica) trudnoće | AKSA BIH

U nedjeljama koje su usljedile, ona je stalno išla na preglede. Bilo joj je neprijatno, a tvrdi i da su je ljudi zbog godina stalno zagledali.

Beba Grejson je konačno stigla 27. decembra 2018, a roditelji su je dočekali raširenih ruku. Međutim, prvi dani su bili izuzetno iscrpljujući. Ljekari procenjuju da je njegova starost pri rođenju bila između 34. i 35. nedelje. Bio je pod stalnim nadzorom, a imao je i probleme sa disanjem poput ​​apneje u snu. Poslije 12 dana, njihov mali dečak se izvukao, a Holovi su konačno mogli da odahnu i odvedu ga kući.

Trudnoća u zrelijoj dobi – JGL Obitelj

Posljednjih godina je došlo do porasta trudnoća u starijem dobu, ali su one najčešće rezultat vantjelesne oplodnje. S obzirom na to da je ova trudnoća došla prirodno, smatra se da je ovo veoma neuobičajeno.

Akušer Mišel Hol, dr Tomas Beket, prokomentarisao je da je njen slučaj toliko rijedak, da je prethodno najstarija pacijentkinja koju je porodio imala 48 godina i da nikada ranije nije vidio buduću mamu u njenim godinama.