Trenutno Vijesti

BAJA KRIJE ŽENU KO ZMIJA NOGE, a kad vidite ko je ona, bit će vam jasno i zašto: Rodila mu dvoje djece, SVI JE VRLO DOBRO ZNATE (FOTO)

Jedan od poznatijih pjevača na srpskoj estradnoj sceni je Nedeljko Bajić Baja koji spada u red najboljih pjevača narodne muzike ali koji često ne snima pjesme. Ipak koju god da izbaci na tržište ona postane veliki hit i traje godinama.

Na njegovim se nastupima uvijek tražila karta više a davno je primjećeno da veliku većinu njegove publike čine pripadnice ljepšeg spola jer on pored toga što lijepo pjeva jako dobro i izgleda. Baja se nikada nije koristio skandalima da bi postigao uspjeh i njegov privatni život je uglavnom nepoznanica za medije i javnost. Tako je malo poznato da je on ljubav svog života upoznao na snimanju spota za svoju pjesmu Mokra do kože.

Njih dvoje su odmah počeli svoju ljubavnu vezu koju su krunisali brakom i sada imaju i dvoje djece sina Marka i kćerku Milicu. Njegova supruga se zove Ivana koju je oženio 2013.godine a njenim izgledom su svi oduševljeni. Obzirom da su se njih dvoje vjenčali tajno i nije bilo nikakve medijske buke oko toga, kada se saznalo da se Baja oženio, odmah su krenule i špekulacije o razvodu.

Poznati pjevač nije želio puno o tome da polemiše i da ispravlja pogrešne navode. Na pitanje o informacijama da se Ivana i on razvode Baja je rekao da njega nikada niko lično nije pitao ništa o tome, da su oni zajedno da imaju sina Marka koji ima dvije godine i da očekuju rođenje kćerkice. Po njegovim riječima, nikoga više istina ni ne zanima, samo su bitni bombastični naslovi u medijima.

Oglasi – Advertisement