BABA VANGA prorekla NAJSTRAŠNIJE sudbine za OVA 4 horoskopska znaka: NA VAS JE BAČENA crna mađija, spremite se na NAJGORE – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

BABA VANGA prorekla NAJSTRAŠNIJE sudbine za OVA 4 horoskopska znaka: NA VAS JE BAČENA crna mađija, spremite se na NAJGORE

Najpoznatija proročnica sa Balkana je baba Vanga, slijepa bugarka koja je dala mnoga predviđanja a neka su se do sada obistinila do najsitnijih detalja pa nije ni čudo što se vrlo često posebno od početka pandemije raspravlja o njenim predviđanjima. Zna se da je pogodila da će se desiti rušenje kula bliznaca i još mnogo drugih stvari a postoje zapisi o svemu što je ova žena ikada rekla pa je tako dala i neka predviđanja za osobe koje pripadaju pojedinim horoskopskim znakovima. Radi se o Škorpijama, Strijelcima,Ribama i Vodolijama.

Škorpija
Baba Vanga je rekla da osobe koje su rođene u ovom znaku imaju veliku inteligenciju ali i jaku intuiciju i da ih niko ne može lako prevariti. Ove osobe imaju jake predosjećaje kada su u pitanju događaji u budućnosti i zato se mogu spremiti na predstojeće događaje i poduzeti neke rizike koje drugi ne bi. Ipak ,ove osobe vole akciju i vrlo ih često obuzme uzbuđenje pa zanemare svoju intuiciju što će ih puno koštati.

Strijelac
Ove osobe imaju isto tako određenu dozu intuicije ali je ne prepoznaju sve do momenta dok ne nađu mir u duši. Do tog momenta oni ne mogu da razluče da li je nešto opasno za njih ili ne.
Ribe
Baba Vanga je smatrala da se radi o osobama koje imaju duhovnost ali i intuiciju što im pomaže da predosjete neke krupne događaje u svom životu.

Vodolije
su također osobe koje imaju intuiciju ali su one posebne i reaguju pomalo čudno na sve događaje oko sebe pa ih drugi ljudi često ne razumiju i izbjegavaju ih.

Oglasi – Advertisement