Baba Vanga Je Za 2023. Godinu Predvidjela Strahovite Promjene: Evo Šta Nas Čeka, Ništa Više Neće Biti Kao Prije

0

Ona je bugarska vidovnjakinja, nekoliko zanimljivih predviđanja za budućnost je imala tokom svog života, a govorila je i o prijetnjama koje prijete čovječanstvu u budućnosti.

BABA VANGA dolazi porijeklom iz Bugarske, pamtimo je po njenim proročanstvima, mngoga su se i ostvarila. Nju nazivaju ŽENSKI NOSTRADAMUS, prije nego je umrla, otkrila je neka predviđanja za budućnost sve do daleke 5079. godine, kad će kako smatraona da se dogodi konačni smak svijeta.

A sad u nastavku donosimo neka njena najzanimljivija proročanstva:

– predviđalo se kako će ZEMLJINA ORBITA da se izmijeni do 2023. godine, a pet godina poslije astronauti će moći da putuju na Veneru. A 2043. godine će se desiti do da će MUSLIMANI vladati Evropom.

2046. godine čovječanstvo će postići to da će prosječan životni vijek iznositi više od 100 godina, samo zato što će se organi moći lakoćom mijenjati.

Baba Vanga je prorekla da će se moći i pod vodom živjeti 2130. godine zahvaljujući vanzemaljcima, a 2164. godine je predvidjela da će neke životinje imati ljudske osobine.

A prema nekim njenim predviđanjima, MARS će postati nuklearnom silom od 2183. godine, od planete Zemlje će zahtjevati nezavinost, nepoznati svemirski brod 2256. godine će na Zemlju donijeti neko misteriozno oboljenje.

Tri godine poslije, u Francuskoj će se novi pokret otopora roditi a imat će cilj da suzbiju Islam u Evropi.

Rekla je kako će 3797. život na Zemlji nestati, a preselit će se ljudi na novu zvijezdu, 4674. godine ćemo doživjeti vrhunac s populacijom od čak 340 milijardi ljudi, tad će započeti i reprodukcija sa vanzemaljcima.

Da li vi vjerujete u ovo što priča Baba Vanga ili ne?