Trenutno Vijesti

Baba je zatekla unuku (13) golu u automobilu sa Živanom (54) – Ona rekla da je zaljubljena i da hoće da mu RODI DETE

U Srbiji je odjeknul avijest o hapšenju muškarca koji je star 54 godine a koji se tereti za pokušaj silovanja devojčice koja ima samo 13 godina. Radi se o Živanu S. koji živi u Krčedinu a kojeg je policiji prijavila baka spomenute djevojčice. On se u svom iskazu branio kako je mislio da djevojčica ima više godina jer je izgledala puno starije.

Sve se dešavalo krajem prošle sedmice kada su i pozvali osumnjičenog na informativni razgovor u stanicu i prema neslužbenim informacijama kojima je policija raspolagala, Živan je u prošli četvrtak svojim autom došao pred kuću u kojoj živi ova djevojčica. Nakon tih saznanja policija je došla na tu adresu da ispita navode kojima je raspolagala i da sazna sve detalje događaja.

Prema riječima izvora koji je sve otkrio medijima, djevojčica je izašla iz kuće i dobrovoljno sjela u njegov automobil ali je sve to spazila jedna od prolaznica i sve je javila njenoj baki. Njih dvije su zajedno krenule da ih traže i pronašli su ih u blizini jedne stare i napuštene ciglane. Kada je baka vidjela da joj je unuka bez odjeće na silu je izvukla iz auta i odvela je kući iako se djevojčica cijelo vrijeme opirala i govorila baki kako ju je osramotila pred momkom.

Ona je bila histerična i vrištala je kako je zaljubljena u ovog muškarca i kako želi da mu rodi dijete i da će izvršiti samoubistvo ako je baka ne pusti. Inače baka je jedina koja se brine o ovoj maloljetnici jer su joj oba roditelja u zatvoru.