Auu, kakvu ćerku ima ČEDA JOVANOVIĆ! – Žena mu je bomba ali ćerka je još bolja, pogledajte sami! (FOTO)

0

Jedan od najkontroverznijih političara Srbije je Čedomir Čedo Jovanović. Mišljenja oko njega su podeljena. Mnogi ga smatraju najvećim libaralistom političke scene u Srbiji i regionu, a za neke je omražen i izdajica. Pored toga, on važi i za velikog zavodnika i miljenika žena.

Mnogi od vas su sigurno čuli priču da Čedomir Jovanović ima jako lepu i zgodnu suprugu, pa su mnogobrojni mediji pisali u nekoliko navrata da su oni jedan od najlepših poznatih parova. Kada je u pitanju njegov privatni život, on sa svojom suprugom Jelnom ima četvoro dece i to jednog sina i tri ćerke. On i njegova supruga važe za jedan od najlepših poznatih parova na Balkanu. Izgleda da su njihova deca nasledili od njih sve najbolje od svojih roditelja. Kada su u pitanju ćerke Jana, Zora i Anđelina su prava kopija svoje majka, na koju definitivno liči najstarija ćerka.

Jana je od ove godine postala punoletna i trenutno prolazi kroz period formiranja ličnosti. Dobila je brojne pozitivne komentare i čini se da već ima mnogo pratilaca i obožavaoca. Mlada Jana ima sve predispozicije modela. Poseduje čudnu i drugačiju lepotu te stas koji možemo videti samo na svetskim modnim scenama. Mi joj predviđamo karijeru modela, a kako saznajemo ona se bavi i baletom.

Ona ima i svoj instagram profil, kojem predviđamo da će u skorijem vremenu eksplodirati od mnogobrojnih pratilaca. I sam Čedomir Jovanović je jako ponosan i na svoju kćerku Janu koja neodoljivo podseća na njenu lepu i zgodnu majku. Čedomir ne krije svoj ponos i objavi povremeno njene fotografije.