Auto im bio parkiran 47 godina na istom mestu: Niko ga nije pomerao, a jedna odluka rastužila je stanare

0

Veliku svjetsku slavu je dostigao plavi automobil marke Lansija Fulvija radi neobičnog razloga. Ovo pomenuto vozilo je na istom parking mjestu stajalo čak 47 godina.

Mali kiosk s novinama su kupili bračni par Anđelo Fregolent i Bertilja Modolo 1974. godine u opštini Koneljano, u blizini Treviza u Italiji, navodi HAKRevija.

Ispred kioska su tako parkirali automobil gdje su držali neprodane novine, Lansiju decenijama nisu pomjerali s tog mjesta.

Od svog posla je par odustao kad je Anđelo morao na operaciju svog kuka.

U međuvremenu, opština Koneljano je odlučila da preuredi ovaj parking i da ga pretvori u pješačku zonu, samim tim ovaj legendarni automobil će biti uklonjen s mjesta gdje je bio 47 godina parkiran,

Mještani su zavoljeli ovaj automobil do te mjere da su odlučili da ga preurede i postave kao spomenik na lokaciji nedaleko od kioska gdje je ovaj bračni par nekad u mladosti držao.

Mnogi su ostali u čudu i iznenađeni, a danas ovaj bračni par ima 97 odnosno 84 godine, što je mnogo, ali definitivno njihov automobil će biti simbol ovog mjesta i naselja u gradiću Koneljano, koji se nalazi u blizini italijanskog Treviza.

Mnoge je rastužilo ovo, ali ujedno i obradovalo, što je neko odlučio da makar naprave neki spomenik u vidu ovog automobila koji je  tu boravio čak 47 godina.

Šta mislite vi sve o ovome?

Da li vi poznajete neke slične slučajeve kao što je to ovaj, mnogi su ostali u šoku i čudu radi svega što su čuli i pročitali, ali mi možemo reći da je ovo jedna lijepa i zanimljiva priča definitivno, svaka čast svima.