Trenutno Vijesti

AU, ovo će da je zaboli: Jovanu će zamijeniti ova bombastična PLAVUŠA, svi je ITEKAKO DOBRO ZNATE: STIŽE novi omiljeni TELEVIZIJSKI PAR (FOTO)

Priča o otkazu najpoznatijeg voditeljskog para u regionu, Jovane Joksimović i Srđana Predojevića je još uvijek aktuelna a sada se već nagađa i ko bi ih mogao zamijeniti na TV Prvoj. Sasvim je normalna stvar da ljudi mjenjaju svoja radna mjesta odnosno kompanije i firme za koje rade, ali u ovom slučaju je izbila prava afera jer i voditelji ali i njihova donedavna matična kuća imaju poptuno različite verzije oko ovog događaja.

Sama TV Prva je javnost o svemu obavijestila preko društvene mreže Instagram, što nije nimalo profesionalno a na njihovu objavu je reagovala i sama Jovana koja je na istoj društvenoj mreži, na svom prtofilu napisala poduži status o svemu što se desilo. Prva informacija koja se pojavila u medijima je bila da su voditelji sami dali otkaz, da bi s eposlije ispostavilo da su oni otpušteni a da ih niko nije obavijestio o tome.

Jovana je rekla da su njih dvoje saznali da više nisu uposlenici na TV Prva preko društvenih mreža. Ona je dodala da ni Srđan a ni ona nemaju nikakav problem sa samim otkazom jer su i prije mijenjali TV kuće za koje su radili jer se u jednom trenutku njihove vizije o emisiji koju vode nisu slagali sa željama produkcije.

Dodala je da to nikada nije bio problem i da su se uvijek sa svojim bivšim poslodavcima razilazili bez ikakvih problema i teških riječi. U javnosti se sada nagađa ko bi mogao da ih zamijeni u vođenju jutarnjeg programa a čini se da bi to mogla biti Dajana Paunović a kao njen partner se spominje Nemanja Velikić koji ima iskustva sa vođenjem jutarnjeg programa.

Oglasi – Advertisement