ATINA DOŽIVJELA TRANSFORMACIJU! KĆERKE DUŠKA I JELENE KRENULE U ŠKOLU ! SVI BRUJE O NAJNOVIJOJ FOTOGRAFIJI ! PRAVE OPASNICE

0

Pop diva koja jako često na svom Instagram profilu koji prate milioni ljudi širom svijeta, nesebično dijeli momente iz privatnog života, pa je tako bilo i ovog puta. Fotografija na kojoj su kćerke Jelene Krleuše, Atina i Nika u fokusu, izazvala je veliku pažnju.

<p>Ćerke Jelene Karleuše danas su posebno uzbuđene</p>
Naime, nasljednice popularne pjevačice i bivvšeg fudbalera Duška Tošića su danas morale da porane, jer je u pitanju jako bitan datum, te su ranom zorom na Jeleninom profilu osvanule svježe i raspoložene za nove radne pobjede.

<p>Ćerke Jelene Karleuše danas su posebno uzbuđene</p>

Povratak u školu – napisala je Jelena kao opis “Insta story” fotke na kojoj njene mezimice poziraju vidno uzbuđene i u sportskim odjevnim komadima koji i priliče djevojčicama njihovog uzrasta koje se upravo vraćaju u školske klupe.
Ono što je svima zapalo za oko jeste nova frizura, tačnije promjena boje kose starije nasljednice Atine koja se odlučila da kosu osvježi tamnijim tonovima u skladu sa godišnjim dobom.Atina u stopu prati sve modne trendove i nesumnjivo će biti modna ikona poput mame, a veliki broj tinejdžerki već sada nalazi inspiraciju u ovoj smjernoj, ali uvijek modernoj i trendi djevojčici.

<p>Ćerke Jelene Karleuše danas su posebno uzbuđene</p>
Da je Jeleni Karleuši majčinstvo na prvom mjestu pokazala je ovom jutarnjom objavom, a pop diva koja je potpuno posvećena vaspitanju i obrazovanju svojih ćerki jednom prilikom je opisala kako izgleda njen dan sa djecom.

– Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsjetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra – istorija, biologija, engleski, srpski. Gledamo filmove, idemo na lijepa mesta, putujemo… To je moja uloga kao majke.