Andreana Čekić progovorila o sukobu sa Anom Sević: Priznaje da je pogrešila, a evo šta se desilo na svadbi FOTO

0

Andreana Čekić i Ana Sević trenutno nisu u prijateljskim odnosima. Pjevačica Andreana odlučila je otvoreno razgovarati o nesuglasicama koje je imala s bivšom kolegicom i pjevačicom Anom Sević. Ana je javnosti poznata po romantičnoj vezi sa folk pjevačem Darkom Lazićem. Njih dvoje su se nedavno susreli na vjenčanju Darka i Katarine Lazić, gdje su se pozdravili. Međutim, nisu održavali redovite kontakte zbog svojih različitih puteva. Andreana je pojasnila da su u prošlosti imale nesuglasice koje su proizašle iz njezine burne veze i Anine želje da joj pomogne da se iz nje izvuče.

Kao rezultat smetnji i loše komunikacije, njihov odnos se pogoršao. Ipak, Andreana je Ani ipak čestitala rođenje djeteta te su se ponovno okupili na Darkovoj svadbi. Između tih događaja nisu uspjeli održati kontakt. Andreana je izrazila spremnost da povremeno porazgovara s Anom Sević i priznala da su obje griješile. Također su naučili da nije mudro uplitati se u toksične odnose drugih ljudi. Andreana je otkrila da je nekoć bila spremna napustiti sve veze samo kako bi ostala s tadašnjim dečkom. Andreana je poznata srpska pjevačica narodne i zabavne glazbe, rođena 20. srpnja 1987. godine u Beogradu, Srbija.

Andreana se proslavila na balkanskoj glazbenoj sceni svojim hit singlovima, uključujući “Kraljica u zlatu”, “Nema leka apoteka” i “Volimo se ludo”. Njezina energična i osebujna pojava na pozornici priskrbila joj je vjerne sljedbenike. Osim glazbene karijere, Andreana se često pojavljuje u medijima zbog osobnih problema i odnosa s drugim javnim osobama. Natjecala se i u televizijskim emisijama, poput “Zvezda Granda”. Unatoč kontroverzama i preprekama s kojima se suočavala tijekom svog života i karijere, ona je i dalje istaknuta figura u industriji zabave na Balkanu.