ANDREANA ČEKIĆ OTVORENO PROGOVORILA O SVEMU ! TRPILA JE SVAŠTA,PA SVIM ŽENAMA POSLALA PORUKU..

0

Poznata Zvezda Granda i kuma Darka Lazića, odučila je da otvoreno progovori o teškim trenucima kroz koje je prošla, pa priznala na koji način je uspjela da ih prevaziđe.


Pjevačica Andreana Čekić pre četiri godine razvela se od svog dugogodišnjeg izabranika Ivana Miladinovića, a tek nakon što je njihov brak doživio krah, pjevačica je odlučila da javno progovori o svim problemima sa kojima se suočavala u zajednici.

Naime, Andreana Čekić ranije je ispričala za medije da je dugo trpila psihičko nasilje, a sada je otkrila kako sa ove distance gleda sve kroz šta je prošla.

– Ne bih to baš nazvala nasiljem, jer postoje žene koje zaista doživljavaju ozbiljno fizičko nasilje, dok sam ja trpela jednu vrstu psihičkog terora. U tim trenucima je teško izvući se, jer od silne želje da veza uspe ponekad ne vidimo da smo u toksičnoj vezi, pa se nadamo, borimo. Tek kada shvatimo da ljubav nije borba, da zaslužujemo lepe stvari, zdrave odnose, tek se tada osvestimo u kojoj se situaciji nalazimo i počinjemo da menjamo sebe. Druge ne možemo menjati, to je zabluda – ispričala je Andreana za vrijeme jednog intervjua.


Andreana je potom priznala da joj je najveća podrška kroz sve to bila njena porodica i na koji način je uspjela da prevaziđe te loše momente i stvari.


– Radila sam na sebi, puno su mi pomogli video-snimci i knjige Ane Bučević, kao i moja porodica, koja je umela sa mnom i kada sam bila luda i naivna. Savetujem ženama koje se nalaze u negativnom partnerstvu da se osveste i shvate da zaslužuju bolje i da naprave korak ka nečemu što zaista žele-rekla je Andreana za kraj.