Anastazija Ražnatović beleži sve i ne prepušta ništa slučaju : ŠOK GREŠKA NA UTAKMICI, OVO MORATE VIDETI!!

0

Reprezentacija Srbije igra veoma važnu utakmicu na munidijalu u Katru protiv reprezentacije Kameruna. Rezultat ovog meča iznosi 3:3, ali je u jednom trenutku na video bimu na stadionu pisalo 4:1 za Srbiju te nisu mnogi zapazili tu grešku. Ona je odma sve zabilježila fotografijom pa je istu objavila na instagram profilu.

Na ovogodišnjem munidijalu učestvovala je i reprezentacija Srbije koja je imala veoma dobru i utreniranu grupu momaka, koji su igrali srcem i dušom kao jedan.
Imali su sjajan početak protiv reprezentacije Kameruna te su čak vodili velikom razlikom od 3:1 dok nije došlo do pada morala i umora te su igrači popustili u igranju. Nakon završetka utakmice tražili smo da igrači prokomentarišu ono što se desilo te da nam objasne u čemu je bio problem jer su igrali izvanredno sve do trenutka kada je Kamerun postigao drugi gol.

Kako saznajemo od našeg izvora došlo je do koškanja između trenera i igrača u svlačionici te su momci izgubili motivaciju jer njihov trener diže ruke od njih iz samo njemu poznatih razloga. Nisu vjerovali da će do toga doći pogotov ne sad u ovakvim trenutcima ali svašta je moguće te je bilo “Očekuj ne očekivano.” Nakon svega sto se desilo igračima će trebati velika motivaciju da bi se vratili u liniju i ponovo igrali svi kao jedan.

Nismo mogli a da ne primjetimo sve pozitivne komentare koje je dobila Anastasija jer je došla uživo da bodri momka te da mu pruži podršku, a ono što takođe nije moglo da se ne zapazi jesu velike pohvale na račun njene odjevne kombinacije.