ANASTASIJA LUDA ZA NJIM! – EVO KO JE NEMANJA GUDELJ, NOVI CECIN ZET On je Piksijev ADUT, telo mu je IŠARANO tetovažama, plata 5.650.000 € a voleo je ovu pevačicu! (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih i najvećih balkanskih pevačica. Njena privatnost je tokom celog njegog života bila zanimljiva medijima, samom činjenicom što je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Sada i nakon toliko godina, Ceca i njena porodica gotovo svaki dan nađu svoje mesto u medijima.

Danas vam donosimo najnovije vesti koje su vezane za njenu ćerku Anastasiju Ražnatović, koja isto tako privlači veliku medijsku pažnju, najviše zbog svojih roditelja. Pored toga, poslednjih godina se krenula aktivno baviti muzikom i čini se kako ide uzlaznom putanjom. Mnogi joj predviđaju veliku muzičku karijeru i govore da je dosledna naslednica svoje majke.

Nevadno je jedna od glavnih tema medija bio raskid dugogodišnje veze sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem. Ali nakon određenog vremena, čini se kako ga je itekako prebolila te je sada u vezi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljem, koji igra za španski fudbalksi klub Sevilju. I on sam se nedavno povezivao sa nagađanjima da je u vezi sa Sanjom Vučić, koja je jedna od pevačica grupe Hjurikejn. Iako su tu vezu krili, Sanja je potvrdila da su bili zajedno.

Nemanja Gudelj je poznat po tome da obožava tetovaže, te ima prekriveno gotovo celo telo, a jedna od prvih koju je uradio je bio lik njegovog oca koji je također bio poznati srpski fudbaler. Kada je u pitanju zarada, on se nalazi samom vrhu među srpskim fudbalerima. Njegova godišnja plata iznosi 5.650.000 eura. Naime, saznalo se da je je u vezi sa Anastasijom već mesec dana, te da ga je ona posetila u Španiji. Isto tako i on je dolazio dva puta u Beograd za to vreme.