ANASTASIJA IĆURUP PRVI PUT SE OBRATILA JAVNOSTI NAKON UVREDA ŽIRIJA: Odustala je od Zvezda Granda, a sad progovorila o Popoviću!

0

Definitivno jedna od najgledanijih emisija u regionu je šou Zvezde Granda. Ovo takmičenje se održava više od petnaest godina i svakom sezonom je sve više gledanije. Svakim novim krugom koji se približavamo ka finalu je sve više napetije. Pored takmičara koji pevaju, kompletnom dojmu doprinosi i žiri koji je raznovrstan i koji često zna da svojim komentarima ili svađama skrenu medijsku pažnju.

U jednom trenutku nakon nastupa takmičarke koja je očito više otkrila nego pokrila na svome telu je rekla kako ima strahovitu primedbu na oblačenje te kako je katastrofa na šta liči. Sa njm se složila i Snežana Đurišić, koja je dodala da nije u pitanju to što su gole, već što su vulgarne. Na njihovoj strani je bio i Bosanac dok je Ceca istakla da je otvorenog uma i da je sve strah ukusa.

Nakon što je Marija Šerifović oštro osudila Anu Bekutu zbog reakcije na nastup Anastasije Ićurup, sada se oglasila i ona sama i rekla da joj je bilo potrebno dva, tri dana da se sabere i da iznese svoje mišljenje. Zahvalila se svima koji su je podržavali do sada u takmičenju, a naročito Mariji Šerifović i Saši Popoviću. Spomenula je i svog modnog kreatora Batu Spasojevića koji su je “savršeno obukao”. Naime, ova mlada takmičarka se javila putem lajva na svom instagram profilu.

Rekla je da svi oni koji su je podržavali su joj rekli da joj je karijera ugašena, te ona poručuje da njena karijera zapravo tek počinje. Rekla je da radi na velikom projektu, te je optimistična u svom putu da postane zvezda, kao što je i krenula. Za sve javne prozivke je rekla da je apsolutno boli briga, te misli da je sa ovom temom završeno. I za kraj se još jednom zahvalila Saši Popoviću, jer joj je pružio medijski prostor. Njen video u kojem se obratila pogledajte ovde.