ANA NIKOLIĆ ŠOKIRALA SVE NA INSTAGRAMU! Podelila Rastinu pesmu uz OVU FOTOGRAFIJU, označila repera, a evo šta je poručila!

0

Jedan od najpopularnijih estradnih parova je definitivno bio Rasta i Ana Nikolić. Njih dvoje su bili u braku, ali je odjednom osvanula vest da više nisu zajedno, te su se rastali. Imaju i jedno dete, ćerku po imenu Tara. Poznato je i to da Rasti uskoro ističe kazna izdržavanja kućnog pritvora. Inače, on je proveo nekoliko meseci u svome stanu i vredno radio.

Ana Nikolić je srpska pop pevačica i tekstopisac. Rođena je 27. septembra 1978. godine u Jagodini. Muzičku karijeru je započela 1990. godine pevajući po beogradskim splavovima. Ana se 1998. godine prvi put pojavila na televiziji i to u emisiji „3K DUR“ u kojoj je otpevala pesmu Marine Perazić „Kolačići“. U toku svoje karijere je izdala 5 albuma.

Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, je srpski pop-folk-hip-hop pevač, kompozitor i producent. Rođen je 16. novembra 1989. godine u Prištini. Poznat je po tome što kombinuje folk, pop, R&B, rege, hip hop, te koristi autotjun. Teme njegovih pesama su žene, ljubav, marihuana i stanje u društvu. Živi i radi u Beogradu. 28. jula 2016. godine se tajno venčao sa pevačicom Anom Nikolić. Mediji su pisali da je Rasta pretukao Anu i da je policija intervenisala, da se razvode, itd. Oni su to demantovali i izjavili su da će tužiti one koji šire neistine.

U toku svog kućnog pritvora je izbacio novu pesmu, a njegova bivša supruga Ana Nikolić iznenadila je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila ovu numeru. Naime, pevačica je pozirala sa ćerkom Tarom pored životinja, a uz to je stavila Rastinu jedan stih iz pesme i označila ga je na storiju. Ana je svojim potezom pokazala da je u veoma dobrom odnosu sa pevačem.