ANA NIKOLIĆ NA APARATIMA! Rasta ima NOVU DEVOJKU i to 12 GODINA MLAĐU GLUMICU: Odali se SLUČAJNO?! (FOTO)

0

Jedan od najpopularnijih estradnih parova je definitivno bio Rasta i Ana Nikolić. Njih dvoje su bili u braku, ali je odjednom osvanula vest da više nisu zajedno, te su se rastali. Imaju i jedno dete, ćerku po imenu Tara. Poznato je i to da je Rasti nedavno istekla kazna izdržavanja kućnog pritvora. Inače, on je proveo nekoliko meseci u svome stanu i vredno radio.

28. jula 2016. godine se tajno venčao sa pevačicom Anom Nikolić. Mediji su pisali da je Rasta pretukao Anu i da je policija intervenisala, da se razvode, itd. Oni su to demantovali i izjavili su da će tužiti one koji šire neistine. Nakon što je ponovo “slobodan” i nakon što je izašao iz kućnog pritvora, Rasta je rekao da bi ponovo moglo doći do saradnje kada je u pitanju muzika, između njega i bivše supruge Ane.

Sada je nedavno to isto potvrdila i Ana, kada je rekla da su oni u odličnim odnosima, te je rekla da se viđaju često, da planiraju suranju i da spremaju novi materijal o kojem ćemo uskoro zvanično čuti. Svi su posumnjali na to da bi njih dvoje ponovo mogli biti zajedno, ali najnovije informacije ne ukazuju na to. Međutim, popularni muzičar je izgleda pronašao novu ljubav nakon dužeg vremenskog perioda.

Naime, pevač je oputovao na odmor, odakle je sa svojim pratiocima podelio seriju fotografija na kojima možemo videti kako uživa u morskom ambijentu, ali i to da nije sam. Rasta je usnimio vitke noge mlade dame sa kojom je na letovanju i uživa u čarima mora, ali nije želeo da usnimi njeno lice. Kako saznajemo u pitanju je mlada glumica Marija Balaban koja ima 21. godinu.