ANA KORAČ PRODAJE MAGLU, “Laže da je auto njen, iznajmila ga je SAMO ZA SLIKANJE”, “Ona je jedna od razloga zbog kojeg sam se ja razvela od Slobe!” (FOTO)

0
121

Ana Korač, nedavno je objavila sliku na svom Instagram profilu, te se pohvalila kako je dobila ovaj skupocjeni automobil u vrijednosti od 150.000 eura, ali nekoliko dana ranije taj auto se našao u spotu Kije Kockar, sa kojom ona i nije baš u dobrim odnosima.

Šuška se da je Ana iznajmila ovaj auto kako bi se pohvalila da ga je dobila na poklon, ne bi li to nabila Kiji na nos, kako dok ona iznajmljuje auto za spot, ona ga može imati kad god hoće. Iako je stavila i cvijeće i balone, priča se da laže da je auto njen.

Zašto ne objavi sliku dečka? Zato što on ne postoji. Ona želi Kiji dokazati da može imati šta god poželi, baš kao i Slobu” – tvrdi jedan od izvora.

Ona jeste jedan od razloga zbog kojeg sam se ja crkveno razvela od Slobe, ali ima još jedna, mada nju nećemo sada spominjati. Iako ja znam za to još od ljetos, ona to negira. Tu priču mi je potvrdi Slobu i ispričao sve detalje, a tada smo još vjenčani bili. Slobodan me je varao sa njih milion, uvijek će biti gad a ona glumi moju prijateljicu ” – otkrila je Kija nedavno.