ANA I BASTIJAN ŠOKIRALI JAVNOST SA PLANOVIMA: LUKSUZ U BEOGRADU I NEVEROVANE CENE, a evo ko će im od poznatih biti PRVE KOMŠIJE (FOTO)

0

Srbija je od uvek imala jako dobre i kvalitetne sportiste na svetskom nivou. Jedna od njih je definitivno i Ana Ivanović, koja je u jednom trenutku bila jedna od najuspešnijih ženskih tenis igračica. Poslednjih godina nije toliko aktivna na sportskoj sceni a ono po čemu je mnogi također poznaju je i njen partner. U pitanju je jako poznat fudbaler iz Nemačke Bastijan Švanjnštajger. Nedavno su privukli mnoge medije o nečemu iz svoga privatnog života. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Ana Ivanović Švajnštajger je bivša srpska teniserka i nekadašnja prva teniserka sveta. Rođena je 6. septembra 1987. godine u Beogradu. Sa suprugom, bivšim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom i sinovima Lukom i Leonom živi u Vestendorfu u Austriji. Bastijana su mnogi od milja prozvali “Srpskim zetom”. Kako stvari stoje, njih dvoje ne odustaju od kupovine luksuznih nekretnina u Beogradu.

Prošle godine je Bastijan bio spreman izdvojiti čak 600.000 evra za nekretninu u mestu Beograd na vodi, ali iz bliskog izvora saznajemo da se to mesto baš i ne sviđa Ani, dok se njemu to itekako svidelo. Ana je oduvek bila vezana za Novi Beograd, gde je i ranije živela, pa je vrlo brzo uspela da nagovori supruga da pogledaju i luksuzne nekretnine u ovom delu grada.

Kako stvari stoje ipak će nekretninu kupiti upravo ovde i to od 350.000 evra a od izvora saznajemo da će biti u blizini njenog dugogodišnjeg prijatelja Novaka Đokovića, ali i Lepe Brene. Isto tako, razlog svemu ovome je to da bi njihova deca bila blizu bake i deke.