ANA BEKUTA ISPUNILA JEDINI MRKIN ZAHTEV: Komšija okrio SVE DETALJE koje nismo znali! (FOTO)

0

Ana Bekuta važi za jednu od najvećih i najkvalitetnijih pevačica na Balkanu. Ona je poznata po svojim velikim hitovima i karakterističnom glasu. Poslednjih godina je redovan član najpoznatijeg muzičkog takmičenja u regionu “Zvezda Granda”. Ono što je doživela nedugo je nažalost to da je ostala bez svog dugogodišnjeg parnera Milutina Mrkonjića – Mrke. Mi vam danas donosimo neke informacije vezane za to. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Ana Bekuta je srpska pevačica narodne muzike. Rođena je 6. septembra 1959. godine u mestu Banja blizu Priboja. Živi i radi u Beogradu. U karijeri dugoj preko četiri decenije snimila je 18 studijskih albuma i isto toliko kompilacija. Održala je brojne koncerte u Srbiji i inostranstvu, te nastupila na mnogim festivalima.

Ana Bekuta je pre nekoliko dana održala šestomesečni pomen nakon smrti svoga dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića. Koliko je njihova ljubav bila jaka čitava javnost zna, a Mrka je imao jedan zahtev za nju koji mu je ona ispunila i pored velike tuge. Ona je za medije izjavila da je sa njim pričala dok je bio živ o tome kada on bude preminuo. Njegova želja je bila da Ana nikada ne napusti muziku.

Ovo okupljanje je bilo jako dostojanstveno, ali su mnogi primetili da nedostaje Daša. Naravno, niko ni reč nije rekao, svi znaju da je Daša bolesna, ali Mrkine bivše komšije pričaju da je sad nešto nezadovoljna. Pominjala je neku imovinu, novac, da li ima neke peripetije oko nasledstva ili je očekivala nešto čega nema, ne znam. Mi nemamo od koga da saznamo ništa pouzdano, to je sve rekla kazala – rekao je bivši komšija koji dodaje da je njihova zgrada bila drugačija dok je Mrka živeo tu i da im svima nedostaje.