AMRA I DŽEKO POKAZALI NOVI DOM: Igračke i dječije stvari na sve strane, ali 1 DETALJ ĆE VAS NASMIJATI (FOTO)

0

U augustu ove godine je poznati fudbaler iz Bosne i Hercegovine Edin Džeko počeo da igra za Inter iz Milana. Tako je ovaj fudbaler došao iz Rome gdje je on zaista ostavio duboki trag i mnogi su se složili da je bio jedan od najboljih napadača koje je ovaj rimski klub ikada imao.

Tako je on stalno u Rimu uživao uvijek sa svojom porodicom i njegova supruga Amra i on su uvijek govorili kako je to njihov drugi dom. Naravno, da bi cijela porodica bila na okupu, onda su se oni iz Rima odlučili preseliti u Milano i povodom toga je supruga od Džeke objavila fotku iz njihove nove kuće.

Tako su ljudi mogli da vide jednu fotku koja je pokazivala kutak iz njihovog doma. Kao što i sami možete da pogledate na slici, pripreme za ovaj dom su još uvijek u toku, ali je jedna stvar posebno nasmijala ljude.

Ta stvar koja je nasmijala ljude je bilo što su se na fotografiji vidjela dječica koja su se gubila u kutijama sa stvarima koje su čekale svoj red na raspakivanje i mi smo sigurni da će i ova kuća, baš kao ona u Rimu da bude ispunjena sa ljubavlju i osmijehom, kako je to ova porodica navikla da radi.

Inače je zanimljiva stvar to što svaki svoj slobodan trenutak Edin Džeko i njegova supruga iskoriste kako bi proveli zajedno vrijeme i prije samo par dana su oni odlučili posjetiti Rim pa ponovo dokazati ljudima koliko su oni zaljubljeni u taj grad.