ALI GDJE JE MOJA BEBA? Doktor napravio carski rez, i BEBE NIGDJE NEMA? Plako ko dijete, kad je SHVATIO SVOJU GREŠKU – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

ALI GDJE JE MOJA BEBA? Doktor napravio carski rez, i BEBE NIGDJE NEMA? Plako ko dijete, kad je SHVATIO SVOJU GREŠKU

Danas je teško pronaći ljude koji svoj posao obavljaju iz ljubavi. Nije bitno da li je riječ o medicini, sportu, farmaciji, programiranju i slično. Posebno je to teško pronaći na polju medicine, gdje ipak takva razmišljanja ne bi trebala postojati.

Činjenica je da mnogi doktori mogu da pogriješe, ali da bi se te greške trebale dešavati što manje. Upravo te greške mogu da usmrte nekoga ko možda i nije bio toliko u lošem stanju. A mi Vam danas donosimo upravo takvu jednu priču.
Svi mi ćemo jednog dana postati roditelji, a mnogi od nas to jedva čekaju i smatraju jako važnim danom u svojim životima. Jako je teško dočekati da prođe svih 9 mjeseci trudnoće kako bi napokon beba stigla u porodicu te da se u njoj odgaja i razvija. Mnoge žene danas izbjegavaju javne bolnice da bi se porodile, jer znaju svakakve slučajeve koji se dešavaju širom svijeta.

Tako je i porodica o kojoj danas pričamo željela da zaobiđe tu bolnicu i da se žena porodi u privatnoj bolnici. Ta žena je imala unazad dva pobačaja u običnoj bolnici pa je to zapravo pravi razlog zbog kojeg su se odlučili za privatnu bolnicu. Njeno ime je Amber Hughes i ona je tada imala 31. godinu. Zbog prethodna dva pobačaja, njena sljedeća trudnoća je bila riskantna i zato se ona u svakom mogućem trenutku pazila. Počela se porađati u 30. sedmici trudnoće.

Njen suprug, koji se zove Adam, je bio uz svoju suprugu prilikom poroda i želio je da snimi ovaj momenat. Trudnoća je trebala da se obavi carskim rezom, a kada je doktor uvidio da nema djeteta, nastao je haos.
Pomislio je da je beba u porođajnom kanalu, a onda je uvidio da je dijete samo krenulo izlaziti na prirodan način. Adam i Amber su bili u šoku zbog ovog nesvakidašnjeg događaja.

Oglasi – Advertisement
Top vijest