Trenutno

ALEKSANDRA SUBOTIĆ NAPRAVILA NEVIĐENI BLAM, SVI JOJ SE SMIJU: Objavila sliku i nije obratila pažnju na ovaj detalj, KOMENTARI PLJUŠTE

Djevojka imena Aleksandra Subotić je veliku pažnju javnosti dobila na osnovu učešća u različicim rijaliti programima, pa je tako svaki njen korak pomno praćen od strane raznih medija.

Ona svakodnevno objavljuje svoje dogodovštine na društvenoj mreži Instagram, a s obzirom da je poznata javnosti, uspjela je da potpiše ugovore sa mnogim privatnim firmama koji žele da promovišu svoje proizvode preko njenog Instagram profila.

Ovog puta ona je objavila fotografiju na kojoj pozira u trenerci jedne modne kuće, ali, možda je ovog puta njena objava doživjela negativan vidd promicije, obzirom da je Aleksandra napisala gramatički netačnu rečenicu u kojoj preporučuje ove trenerke.

Naime starleta je napisala slijedeće: Vrhunski modeli TRENERAKA.

Ovom objavom izazvala je mnoštvo komentara, a mnogi su je i ismijavali, obzirom da je ovo zaista ogromna gramatička greška koju je mogla da napravi. Ovo je samo još jedan dokaz da ljepota ne mora toliko da znači za jednu osobu.

Oglasi – Advertisement