Aleksandra Prijović ponovo TRUDNA? Brenin osmeh i zagonetni odgovor OTKRIO SVE! (VIDEO)

0

Svi veoma dobro znamo i redovno pratimo javne estradne ličnosti. Poznata je činjenica da je muzička industrija i šou biznis jako opasna i teška stvar za javne ličnosti. Teško je se nositi sa popularnošću, mora se paziti na kontraverze i slične stvari koje bi mogle da upropaste karijeru.

Isto tako, Zvezde Granda je najznačajnije i najveće muzičko takmičenje na prostoru Balkana i u toku svih ovih godina je iznedrio mnogo pevača koji su postali jako poznati. Jedan od takvih primera je definitivno Aleksandra Prijović. Mnoge današnje mlade javne ličnosti većinom postanu popularne preko poznatih muzičkih takmičenja i prirodno je da svima njima želja da se bave onim što vole i da uspeju u tome. Mnogi tada nisu svesni kakve se stvari ta popularnost može nositi sa tim.

Mediji i paparazzi stalno prate takve ličnosti, te traže materijal koji će izneti u janost. Mora se priznati da je tek došla u medijsku pažnju odna kada je stupila u brak sa Filipom Živojinovićem, koji je inače posinak Lepe Brene. Kao što znamo ona je sa njim dobila sina Aleksandra, ali se nakon porođaja veoma brzo vratila svojoj karijeri. Aleksandra i njen privatni život su česta tema svih domaćih medija, a ono o čemu se najviše pričalo je to da je njihov brak na “klimavim nogama”, te da je u lošem odnosu sa Lepom Brenom. Sve se to naravno na kraju ispostavila kao velika laž.

Na dodeli nagrada Saveza estradnih umetnika Srbije Brena je izbegla jedno pitanje o snajki Aleksanri, tačnije, da li je mlada pevačica ponovo u drugom stanju. Ona je samo prokomentarisala da ako žele to mogu da pitaju Priju te da sada nije trenutak za takve priče što je probudilo dodatnu sumnju. Brenin interviju o ovoj temi pogledajte ovde.