AKO VAM MAČKA DOĐE PRED VRATA I NE ŽELI DA ODE: Evo šta to znači za vas, evo ŠTA ĆE VAM SE USKORO DESITI

0

Imamo vjerovanje koje govori ukoliko je mačka došla u vaš dom, ne želi da izađe, to može da kaže kako je ona osjetila da se približavaju nevoolje, da je došla da ih otjera.

U mnogim narodima mačka koja je došla u kuću neke osobe da donosi prosperitet i sreću, ali da vas štiti od negativnih vibracija iz vana i od toksičnih ljudi.

Postoji vjerovanje u Indiji da ukoliko nečija mačka dođe u vašu kuću, da uskoro očekujete vjenčanje ili da se porodica proširi.

Osoba koju je mačka izabrala za vlasnika može da očekuje da će imati dobre i sretne promjena života

Smatralo se ako usvojite mače, da će ono da štiti vašu porodicu od nepovoljne energije

Trudna mačka na pragu je dobar znak i test. Neće doći u dom gdje vlada energetski haor, nego dolaze na mjesta koja privlače pozitivom.

Ukoliko vidite takvu mačku na kućnom pragu, to je znak da vas očekuje sreća, blagostanje, uspjeh, pogotovo ukoliko se za mačiće pobrinete.

Mačka koja se na kućnom pragu pojavi sa mačićima, ona će predstaviti poboljšanje finansijske situacije i obilje. A kako bi se ostvario ovaj predznak, svi mačići moraju da budu stavljeni u dobre ruke, jedan za sebe možete zadržati.

Mačka koja u kuću usamljene osobe zaluta, može da ukaže na skoriji susret sa srodnom dušom, može da znači i napredovanje u karijeri za sve koji su neki novi posao započeli.

Da li ste vi imali neku situaciju od ovih koje smo naveli u tekstu? Da li biste nam nešto mogli da kažete o ovome? Budite iskreni s nama?