Ako su vam zidovi CRNI od vlage i BUĐAVI, NE SMETE VIŠE DA SE TRUJETE: Rešite se OVOG PROBLEMA za samo par minuta! (SAVJET)

0
178

Mnoge osobe koje imaju svoje vlastite kuće susreli su se s tim problemom, iako se vlaga može realno pojaviti i u većim zgradama gdje ima više stanova.

Najčešći period stvaranja vlage na zidovima je zima, a javlja se zbog ogromne razlike u temperaturama zraka izvan i unutar prostorije.

Vlaga se uglavnom pojavljuje tamo gdje nije učinjena dobra izolacija na vanjskim zidovima u blizini nosećih stubova. Prije toga, vlaga se često javlja u blizini prozora, gdje se obično sudaraju topli zrak iz sobe i hladni zrak s vana. Nastanak kondenzacije i vlage sama po sebi nije veliki problem, međutim ukoliko se plijesan počne stvarati na mjestu gdje se pojavila, tada je krajnje vrijeme za reakciju.

Plijesan uzrokuju gljivice i kada ljudi udahnu te gljivice one napadaju odmah respiratorne organe i mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema. Svi koji su nekoć imali ili još uvijek imaju problem s plijesni koja se javlja na zidovima, znaju kako je teško u potpunosti je ukloniti jer se ona brzo vrati bez obzira koje ste sredstvo kupili i koristili.

Postoji i jedan zanimljiv trik koji se uveliko šeruje na društvenim mrežama i svi koji su ga isprobali rekli su da je potpuno učinkovit. Sve što vam treba je vodikov peroksid koji možete kupiti u bilo kojoj apoteci i trgovini. Ulijte vodik u bocu koja ima sprej i poprskajte sva mjesta na kojima se pojavila neugodna plijesan. Ostavite vodik da djeluje 10 minuta, a zatim obrišite zid suhom čistom krpom. Ukoliko niste iz prve uklonili sve, ponovite postupak još jednom i ponovo sve prebrišite.