Advokat otkrio detalje razgovora sa Aleksićem, evo šta mu je KONAČNO PRIZNAO! PITAO SAM MIKU DA LI JE SILOVAO NEKU OD TIH DEVOJAKA

0
202

Posljednji nekoliko dana u cijeloj Srbiji se najviše priča o slučaju serijskog silovanja u školi glume koja se zvala ”Stvar srca”. Bivše učenice su optužile Miku Aleksića, za silovanje i za seksualno zlostavljanje, a do sada su iskaze u tužilaštvu dale glumica Milena Radulović i njena koleginica Iva Ilinčić, kao i treća djevojka koja je željela da ostane anonimna.

Aleksić se nalazi u pritvoru otkako je lišen slobode, a njegov advokat Zoran Jakovljević je medijima rekao da njegov klijent ne priznaje niti jedan navod iz optužbe i ne osjeća se krivim, te je medijima rekao još i ovo:

“Ne ponaša se, niti odaje utisak osobe koja je razotkrivena. Kaže da je svjestan da je primjenjivao surovije metode u školi glume i objašnjava da je to bilo sa ciljem da im izvuče najtananije emocije potrebne za neku ulogu. Međutim, tvrdi da nikoga nije silovao. Ogromna je hajka na njega, ali on želi da se brani i odbrani”