Aco Pejović pomaže u lečenju Milića Vukašinovića: Oglasio se i napisao:”NE POZNAJEM GA, NAZVAO JE MOJU ŽENU I…”

0

Nakon što je hitno operiran na Urgentnom centru, Milić Vukašinović, poznati roker, ponovno je hospitaliziran zbog respiratornih problema. Nakon evaluacije konzilija, utvrđeno je da je stent neophodan. Na sreću, otpušten je i bit će na kućnom liječenju, a daljnji operativni zahvati nisu potrebni. No, bilo je i financijskih problema. Vukašinović je na društvenim mrežama otkrio da mu se tijekom zdravstvenih problema obratio folk pjevač Aco Pejović i ponudio svoju pomoć. Unatoč tome što nikada nisam osobno upoznao čovjeka, imao sam priliku susresti pojedinca čiji principi i karakter nadilaze njegov impresivan uspjeh u glazbenoj industriji. Aco Pejović je istaknuti umjetnik na području narodne glazbe.

Naš razgovor sveo se na jedan telefonski razgovor, tijekom kojeg sam mu preko Vibera poslala dvije pjesme da ih presluša. No kad mi je postalo loše, obratio se mojoj supruzi Suzani i obećao mi pružiti svu potrebnu pomoć, bilo financijsku ili neku drugu, kako bih pomogao u mom oporavku. Suzana je dobila njegov broj telefona za sva buduća pitanja i odmah ga je kontaktirala. Njegova suosjećajna ponuda rezultirala je ugradnjom dva stenta u krvne žile mog srca, a moja supruga i ja ćemo mu vječno biti zahvalni na dobroti.

Prava ljudska vrijednost i veličina Milića Vukašinovića postali su gotovo zaboravljeni, kako je i sam naveo u svom testamentu „Blagodarna Suzana i Milić Vukašinović“. Miliću je nedavno u Urgentnom centru hitno operisana noga. Situacija je bila toliko teška da su liječnici čak razmišljali o amputaciji pogođenog ekstremiteta. Osim toga, Milić je zbog respiratornih poteškoća hitno vraćen na Odjel opće intenzivne njege Urgentnog centra. Održan je sastanak konzilijuma na kojem se raspravljalo o njegovom stanju, a na tom sastanku glazbenik je objavio da je postignut dogovor da mu se u srce ugradi stent kako bi se riješile komplikacije uzrokovane narušenim zdravstvenim stanjem. No, čini se da je taj plan stavljen na čekanje jer je Suzana Vukašinović, Milićeva supruga, najavila da će on izaći iz bolnice i liječiti se kod kuće, iako do operacije nikada nije došlo. Snežana je i javno molila za Božju intervenciju, vidno zabrinuta za dobrobit svog supruga.