Trenutno Vijesti

ACA LUKAS uzeo ogromne pare pa se pokajao: Nikada više neću pjevati na ROMSKOJ SVADBI – EVO šta se tamo dešava (FOTO)

Poznati pjevač Aca Lukas je poznat po tome da o svemu uvijek priča otvoreno i nikada mu nijedna tema nije predstavljala problem. On je dao poduži intervju za jedan srpski mediji u kojem je govorio o mnogim temama pa se tako dotakao i trenutne situacije na estradi na kojoj je nastala kriza jer zbog pandemije korona virusa nema nastupa.

Poznato je da su nedavno on i Ceca Ražnatović imali nastupe u inostranstvu a nakon toga su pjevali i na romskoj svadbi u Rimu u Italiji. On je rekao da se pokajao što je uopšte išao tamo i da nikada više neće nastupati na nekoj romskoj svadbi. Rekao je da te svadbe organizuju neke lopurde Romi koji imaju jako puno para.

On kaže da su i Ceca ii on bili dobro plaćeni ali inače ovi koji organizuju te svadbe angažuju pjevače i pjevačice koje dok nastupaju gosti časte bakšišom, lijepe im novčanice na čelo, pjevačicama ih guraju u grudnjake a poslije kada se sve završi traže od njih da im taj novac vrate.

Aca je rekao da on nikome ne dozvoljava da ga tretira kao pjevačicu iz kafane sa Ibarske magistrale i da mu lijepi eure na čelo i da poslije još traži i da mu vrati pare. Jedini način da bi opet nastupao na nekom sličnom događaju, svadbi ili veselju je da mu donesu unaprijed 100 hiljada eura a za taj novac će on da sjedi na bini i da pjeva pola sata a nakon toga će da ode svojoj kući.

Oglasi – Advertisement