ACA LUKAS ODGOVORIO MILICI PAVLOVIĆ! NOVI RAT NA ESTRADI: Proradila AMNEZIJA, tvrdi da se nisu ni DRUŽILI!

0

Svi veoma dobro znamo i redovno pratimo javne estradne ličnosti. Poznata je činjenica da je muzička industrija i šou biznis jako opasna i teška stvar za javne ličnosti. Teško je se nositi sa popularnošću, mora se paziti na kontraverze i slične stvari koje bi mogle da upropaste karijeru.

Isto tako, Zvezde Granda je najznačajnije i najveće muzičko takmičenje na prostoru Balkana i u toku svih ovih godina je iznedrio mnogo pevača koji su postali jako poznati. Jedan od takvih primera je definitivno Milica Pavlović. Mnoge današnje mlade javne ličnosti većinom postanu popularne preko poznatih muzičkih takmičenja i prirodno je da svima njima želja da se bave onim što vole i da uspeju u tome.

Nedavno se našla u medijima kada se pričalo o ratu sa Anom Nikolić koja je tvrdila za jednu Milicinu pesmu da je zapravo njena, a ona se našla na novom albumu. Inače, Milica je za novi album potrošila mnogo hiljada evra i sama produkcija je izvanredna, te je svaka pesma popraćena video spotom.

Ono što verovatno mnogi od vas nisu znali je to da Milica ranije izjavila da ona i Aca Lukas nisu prijatelji i da je ona njihov duet uklonila sa jutjuba. Lukas je rekao da ne zna da Milica neće da se druži sa njim, navodeći da se on sa njom nikada nije družio. Aca je to komentarisao na sledeći način: “Ne znam, moraćete nju da pitate. Ne znam da neće da se druži sa mnom, jer ja se sa njom nikada nisam družio. Ako je to bila tema na njenoj promociji, ja ne znam… Na mojoj promociji svakako neće biti tema Milica Pavlović”.