ACA LUKAS MORAO OTKAZATI SVE NASTUPE- Ovo mi se desilo prvi put u posljednje dvije godine – SVI MU ŠALJU PORUKE PODRŠKE I ŽELE MU DA IZDRŽI (FOTO)

0

U današnjem članku pišemo o našem jodnom od najpopularnijih pjevča koji pravi nezaboravne žurke. Kao što i sami vidite, radi se o legendarnom Aci Lukasu, koji važi za jednu kontraverznu osobu koji je u nekoliko navrata priznao da je uvijek bio te da je ostao rokoer u duši, ali da su tu veoma male pare pa je zbog toga morao ostati u folk muzici. Naime, poznato je da je pjevač sklon raznim porocima, da je strastvni kockar te da mu narkotici nisu nimalo strani.

Aca važi za jednog od pjevača koji do sad broji najviše natupa u svojom dugogdišnjoj karijeri, a njegovi hitovi se i dan danas pjevaju. On je od nedavno započeo svoju turneju po Balkanu, te gdje god se pojavi i nastupa lušaoci ističu kako pravi žurke koje se ne zaboravljaju tako brzo. Međutim mnoge fanove je ratužilo ali i razočaralo kada je na svom profilu objavio da mora otkazati svoje nastupe do daljnjeg radi dravstvenog stanja koje se pogoršalo.

On je svoje fanove obavijestio da se ne osječa baš najbolje, da ima povišenu tjelesnu temperaturu te da mu je imunitet jako loš nakon čega su se oni zabrinuli. Povodm toga Aca je otkazao svoje nastupe u Gradipci, Doboju i Cazinu. Također je istako da ne može sa sigurnošću tvrditi koliko će trajati njegov oporavak ali je obećao nezaboravne žurke kada se oporavi. Fanovi su istakli da su razočarani jer je otkazao turneju u BiH ali su posebno naglasli da mu žele brz oporavak.

Svima je manje poznato Acino pravo ime koje glasi Aleksadar Vuksanović, a njegov nadimak je nastao na splavovima Novog Beograda u devdesetim godinama kada je bio na početku svoje karijere. Na početku Aca je svirao jazz, romske pjesme, a onda se okrenuo folk muzici te je njegova popularnost rasla iz godine u godinu. Neki od njegovih najpoznatijih hitova su “Kuda idu ljudi kao ja”, “Ja živim sam”, “Pjesma od bola”, “Lična karta”.