90-IH JE ŽARIO I PALIO, ŽENE SU LUDJELE ZA NJIM, MUŠKARCIMA JE BIO IDOL: Ovako danas izgleda Marko iz grupe 187! IZNENAĐENJE

0

On je devedesetih godina bio jedan od popularnijih izvođača, a radi se o MarkU Jankoviću, nije bilo žene koja nije barem malko bila u njega zaljubljena, a idol je bio mnogim muškarcima.

Predviđali su veliki uspjeh grupi 187, odlučili su da se povuk usa scene, a svoj život su posvetili daleko od javnosti i od kamera.

Ukoliko ste se pitali kako je nekada najpopularniji reper i šta radi, kako izgleda, fotografije pogledajte u nastavku koje ćemo vam dostaviti da vidite:

Članovi grupe su se upoznali na Novom Beogradu u Srednjoj grafičkoj školi. Zanimala su se sva trojica za rep muziku, a ona u to vrijeme nije mogla u javnosti proći.

Janković i Radosavljević su osnovali prvu grupu koja nije imala ime, Kovačević je imao svoju grupu koja se raspala. A 1994. godine su se njih trojica udružili i tako oformili domaći numerološko bend. Grupa je osmislila sebi naziv 187.

A prema kalifornijskom zakonu, Odjeljak 187 definiše krivično djelo ubistva.

U cijeloj ovoj priči posebno ime ima Gru, Janković se družio s njim, pjevao mu je prateće vokale na koncertu u poplarnom beogradskom klubu Prostor. A Đus, također popularni srpski reper, ovu grupu je nazvao Gruova grupa, jer je imao veliki utjecaj na njih ovaj reper.

I sami su oni rekli da veliku zahvalnost duguju Gruu, on je na samom početku karijere njima dosta pomogao. Radili su s njim i prvu pjesmu Tamna strana, bili su gosti na njegovom koncertu 1995. godine u maja.

Da li ste vi slušali grupu 187 ili niste, recite nam to odmah?!