7 dana posle smrti supruge u telefonu pronašao slike koje NIJE OBRISALA: Život mu se u trenu raspao! (FOTO)

0

Mnogi će se složiti da ljubav nije onakva kakva se predstavalja u poznatim holivudskim filmovima i tv serijama. Tu je ljubav savršena, blista sve kao u bajkama a u realnom životu je nešto što je daleko od toga i mnogo je više realnije. Mnogi će se složiti da je ljubav jako tragična, te da se uvek završi sa nekim tužnim i nepredvidivim načinom.

2017. godine se desilo upravo to jednom čoveku po imenu Džon Polo iz Amerike. Od uvek je želeo da oženi svoju srednjoškolsku ljubav Mišel Meri pa je ko konačno i dočekao. Nakon nekoliko godina druženja i zabavljanja su se zaručili te i venčali putem gradskog venčanja. Bili su sasvim normalno obučeni i čuvali su raskošno venčanje za neki drugi kasniji datum.

Potom je Mišel saznala da ima jako okrutnu bolest koja je došla do čak zadnjeg stadija i da joj nije preostalo još mnogo od života. Nedugo nakon toga je nažalost preminula i sahranjena je bez da doživi svoje venčanje iz snova kako je i planirala. Iza nje je ostao Džon koji je bio ožalošćen ovim velikim gubirtkom. Na sve ovo je dodatnu tugu stvarala i činjenica da nisu dočekali dugo očekivano venčanje. Džon je nedugo nakon toga našao dve fotografije na kojima je Mišel nosila svoju buduću venčanicu. Te fotografije je našao na njenom mobitelu.

Danas Džon živi sa drugom ženom i ima ćerku, te je izjavio da nikada neće zaboraviti svoju prvu ljubav i fotografije koje je našao odmah nakon njene smrti. Zaista je čudno kako život može da bude okrutan, ali je Džon ipak pored svega našao smisao za život i sreću.