7 dana posle smrti supruge u telefonu pronašao slike koje nije obrisala: Život mu se u trenu raspao – 0vo morate videti! (FOTO)

0

U mnogim filmovima i crtanima smo navikli da gledamo priče o velikim ljubavima koje su dramatične, lijepe, tragične i uvijek pomalo nerealne. Ovo loše utiče na nas jer onda još od malih nogu stvorimo ideju idealne ljubavi u glavi i onda se cijeli život moramo nositi s razočarenjem koje donose ljubavi u pravom svijetu.

Međutim, nekada se neke ljubavne priče dese koje baš djeluju kao to što vidimo u filmovima, a danas vam donosimo jednu pomalo tragičnu priču iz jedne druge države koja je potresla svjetske medije i društvene mreže kada je objavljena jer je mnoge pogodilo to što se desilo ovom mladom paru.

Radi se o čovjeku po imenu John Polo i djevojci po imenu Michelle u koju je John bio zaljubljen još od srednje škole. Svaku moguću pauzu, mali i veliki odmor, John je koristio kako bi joj prišao i provodio vrijeme s njom i tu je velika ljubav počela da cvjeta. Ostali su zajedno dugi niz godina i napravili su veliki plan da ovjekovječe svoju ljubav i postanu bračni par – isplanirali su dva vjenčanja. Prvo bi bilo formalnije gradsko vjenčanje na ljeto a u jesen bi se vjenčali crkveno i tako na zanimljiv način obilježili tu svoju ljubav.

Ljetno gradsko vjenčanje je prošlo bez problema i već su bili u pripremama za jesenje crkveno vjenčanje kad se Michelle razbolila samo sedam dana nakon gradskog vjenčanja i preminula. Nakon njene smrti, John je pronašao slike Michelle u vjenčanici koju je planirala obući na crkvenom vjenčanju i to ga je shrvalo.