Trenutno Vijesti

52 godine su mu trebale da ga prizna: Cela estrada u neverici, ČOLA priznao vanbračnog sina, kada vidite koji pevač je u pitanju, neće vam biti dobro! (FOTO)

Najpoznatiji pjevač na našim prostorima koji ima jako dugu karijeru, ali i jako uspješnu, je svakako Zdravko Čolić. Ima mnogobrojne albume i pjesme koje njegovi obožavatelji često slušaju, a barem jednu pjesmu zna svaka osoba koja je sa Balkana, nebitno koliko god godina da imate. Njegov početak muzičke karijere je bio 1973. godine kada je nastupao na Evroviziji tada.

Predstavio se pjesmom ”Gori vatra” pa je uz pomoć te pjesme postao poznat ne samo na našim prostorima nego je postao poznat u cijelom svijetu. Dobio je priliku da ide van naših prostora i postane poznati svjetski pjevač, a za tu priliku je promijenio i ime čak u Dravko. Međutim, nije pristao u konačnici na to pa je ostao kod nas, što mu je svakako dobro došlo.

Zdravko Čolić o svom privatnom životu i o porodici rijetko kada priča u javnosti te se trudi da ih što manje izlaže javnom svijetu. Ali, naravno, naši novinari su iskopali sočnu vijest o ovom pjevaču još nekoliko godina unazad.
Radi se o tome da je Zdravko Čolić uvijek krio svog vanbračnog sina i da nije to želio predstaviti i plasirati u javnost. Ali mu nije pošlo za rukom. Pričalo se o tome dosta, ali pjevač nikada nije ni demantovao ali ni potvrdio ovu vijest.

Međutim, sada se saznalo i ko je njegov vanbračni sin. Radi se o pjevaču Amir Kazić Leo, koji i zaista liči na Zdravka Čolića pa nije ni čudo što su ih na taj način povezali. Ali razlika u godinama govori da je to malo i nemoguće. Leo se oglasio po tom pitanju i rekao da mu prija što ga povezuju sa ovako velikim pjevačem, ali da ipak to nije istina i da nisu u porodičnim odnosima u bilo kojem pogledu.

Oglasi – Advertisement