4 STVARI KOJE MUŠKARAC NIKAD NEĆE OPROSTITI ŽENI: Preko ovog ne prelazi!

0

Dosta muškaraca neće nikad preći preko ove četiri stvari, bez obzira da li on vas volio ili ne.

Evo koje su to stvari, pa ćemo krenuti redom:

– IZDAJA; muškarac ne oprašta neke stvari, a prema anketama koje su se vodile, on ne oprašta izdaju. U ovaj koncept može biti smješteno nekoliko vrsta izdaje kao što su: duhovna izdaja ili seks, u trenutku kad žena muža prevari, daje mu signal kako je prema njemu ravnodušna, svi zajednički odnosi su samo iluzija. Nizak udarac je to za muškarca.

– ŽENSKA GLUPOST; muškarci ne vole gluposti od strane žena. Mit je kako momci vole glupačice, ne, ne vole. Momak želi da ima pored sebe lijepu, ujedno obrazovanu i mladu ženu, njemu samo to može imponovati

– GLUMATANJE, npr. umorna sam, boli me glava, žensko sam, ne mogu to, ne podnose muškarci takva prenemaganja

– POREĐENJE; ono što muškarci mrze kad ih poredite s drugim, neće vam nikad to oprostiti, želi da bude jedan jedini za vas, nemojte da ga te iluzije riješite. Nemojte u suprotno da ga ubjeđujete.

Sve ove stvari koje smo naveli su jednostavno istina. Ponašajte se prema muškarcu svom onako kako želite da se on prema vama ponaša, neće nikakve greške tu biti onda.

Stoga, nemojte nikako da radite neke stvari muškarcu koje smo vam naveli, smao ćete ih na taj način od sebe otjerati, a to neće valjati, vjerujte mi. On neće da se vraća na staro, stoga, ne činite te stvari koje smo vam rekli ukoliko želite da ga kraj sebe zadržite. Ostanite i dalje uz nas, hvala vam što nas pratite!