4 FLAŠE VISKIJA I 6 FLAŠA VINA PLUS NARKOTICI: Evo šta je sve otkriveno tokom istrage o nestanku Mateja Periša!

0

I danas vam donosimo najnovije informacije oko nesretnog slučaja Mateja Periša o kojem se piše nešto više od 6 meseci. On je naime u noći između 30. i 31. decembra nestao u Beogradu nakon što je sa društvom došao iz Splita na doček Nove Godine. Za ovo meseci od kako je trajala potraga i istraga pojavilo se mnogo teorija zavera i informacija. Mi vam danas donosimo najnovije informacije koje se tiču nedavne toksikološke analize. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Naime, svima je čudno to što se na nekim snimcima nadzornih kamera pojavio upravo on kako užurbano trči, a iz njegovog ponašanja se moglo zaključiti da nešto nije uredu sa njima. Nakon pet meseci njegovo telo je tek nađeno i to kod Ade Huje. Vodile su se velike polemike oko toga šta je zabeleženo na tim kamerama, a sada kada su rezultati toksikološke analize stigli, konačno je poznato zašto se on tako i ponašao.

On je u svojoj krvi imao nedozvoljene supstance i etil alkohol i po svemu sudeći to su sve znali njegovi prijatelji ali se nisu oglašavali po tom pitanju, najviše iz razloga jer su verovatno i oni to isto radili. Jedan izvor je ispričao da su oni tu pomenutu drogu doneli sa sobom iz Zagreba. Kada su stigli u Beograd otišli su do iznajmljenog stana, a nakon toga na večeru je jedan restoran koji se nalazi u Beton Hali. Potom su prešli u klub Gotik.

Kako saznajemo, njegovo društvo je naručilo četiri flaše viskija i šest flaša vina. Uzimali su i sintetičke droge. Predsednik sindikata policije Srbije Manojlović je rekao da su oni počeli da konzumiraju alkohol još dok su bili u smeštaju, te da su nastavili u restorani i klubu. Iz kluba Gotik je kasnije Matej istrčao i potom mu se gubi svaki trag.