3 KG ZA 7 DANA, OVO JE DIJETA MARIJE ŠERIFOVIĆ: Evo šta popije svako jutro umjesto kafe

0

Poznata pjevačica Marija Šerifović je preko svog kanala na jutjubu odlučila da podijeli jedno iskustvo sa dijetom koju je njoj prepisala nutricionistkinja i koja se pokazala veoma zahvalnom, te joj je pomogla.

Ona je rekla da se ta njena dijeta zasniva većino na salatu, te mladom siru i tunjevini i bijelom mesu pa da je sve to što trebate znati, dok je na samom početku pjevačica pozvala sve ljude da probaju ovaj plan od sedam dana dijete.

Isto tako je ona spomenula kako je ovo plan ishrane koji je napravljen za nju i njenu kilažu, te odgovara njenoj krvnoj grupi, a kako bi svako trebao pronaći plan koji odgovara za njih, pa je i spomenula da je zapravo zeleni čaj obavezan i da je to jedna stvar kojom ona započinje dan.

Ona je spomenula da je tokom sedam dana ovog detoksa Marija Šerifović da je bila više puta gladna, ali da je ona uspjela tokom sedam dana da se zdravo hrani, pa da je u toku sedam dana ona izgubila tri kilograma.

Marija je rela i da je to jedan veliki uspjeh za nju, a da je to moglo i bolje, ali da je to dobar rezultat. U startu je ona rekla da će prva sedmica da vam bude najveći gubitak kilograma, a da će se kako vrijeme bude prolazilo smanjivati broj izgubljenih kilograma.

Izbjegavala je kafu, a ujutru je pila zeleni čaj i jedna šolja ovog čaja je dovoljna kako bi vam pomogla u detoksu i gubljenju kilograma.