Popularni pjevač SAŠA MATIĆ svoj život je nekako uvijek držao podalje od znatiželjnih očiju javnosti, na prste jedne ruke možemo izbrojati otprilike kad smo vidjeli njegovu suprugu.

Poznat je po tome Saša oduvijek bio da je porodičan tip čovjeka, a prema njegovim riječima, on svaki svoj slobodan trenutak iskoristi da provede sa svojim voljenima. 2003. godine Saša je oženio Anđeliju, s njom je dvije kćerke dobio, Aleksandru i Taru.

Prema njegovim riječima, Anđa je uz njega uvijek, podrška nejgova i vjetar u leđa, ali možemo reći i stub ove porodice, pogotovo što je Saša radi prirode svog posla često odsutan od doma.

On je jednom prilikom rekao da je supruga uvijek uz njega, ne opterećuje je on svojom karijerom. Imaju situacije kad je pita za savjet, pomoć u izboru garderobe je pretežno, a kad je riječ o muzici on je tu svoj na svome. Smatra da je on dovoljno kompetentan i da je najveći kritičar vlastitog rada. A kad završi snimanje albuma, tek onda pusti članovima porodice, da mu kažu šta misle o tome.

Saša je rekao da je normalna stvar da ga supruga podržava, da nije tako, ne bi porodice bilo, a kad ne bi imao zdrav odnos sa ukućanima, ne bi mu bila ovako uspješna karijera.

Rijetko se u medijima pojavljuje Anđelija, rijetko je možemo vidjeti na nekim gradskim dešavanjima koje njen suprug posjećuje. Svoje dvije kćerke ovaj bračni par brižljivo čuva.

Ono što mi možemo reći za njih, da su zaista lijep i skladan brak, definitivno je tako. Šta mislite vi o tome?